8x de leukste sieraden displays!

Share
displays

Als je een hele collectie sieraden hebt opgebouwd, wil je ze natuurlijk wel netjes bewaren! Om te voorkomen dat je ze overal laat rondslingeren (we kennen het..), hebben we hele toffe displays gevonden! Klik op de foto’s om naar het artikel te gaan. Lees snel verder :).

Nr. 1
display 1

Laten we maar beginnen met een lekker groot display voor heel veel oorbelletjes! Handig: zowel kleine als grote statement oorbellen passen hier op.

Nr. 2
display 2

Wauw! Wat vinden we dit rekje te gek! Helemaal top als je veel gouden sieraden hebt.

Nr. 3
display 3

Het vorige display vonden we zo leuk, dat we meteen even opzoek gingen naar de zilveren variant! Deze vonden we er erg op lijken. Speciaal voor de liefhebbers van zilver.

Nr. 4
display 4

Deze sieraden piramide is meteen ook een tof accessoire in je slaapkamer, maar ook handig voor kleine sieraden zoals ringetjes. Als je het deurtje openmaakt, kun je op 3 verdiepingen je sieraden kwijt. Ook handig: het deurtje kan dicht, dus er komt geen stof bij.

Nr. 5
display 5

Nummer 5 is net wat anders dan de andere displays, dit is namelijk een handige opberger, die ervoor zorgt dat je al je sieraden handig mee kan nemen zonder dat kettinkjes in de knoop gaan zitten etc. En er is plaats voor alle soorten sieraden, handig!

Nr. 6
display 6

Op ons kantoor hebben wij alle sieraden aan de muur gehangen, ziet er meteen heel gezellig uit! Deze rekjes gaan per 9, ideaal om in een rij onder elkaar te plaatsen voor een sieraden-wand. Wel even met je ouders overleggen of ze het goed vinden dat je deze rekjes op de muur plakt ;).

Nr. 7
display 7

Weer al zo’n prachtig display. Het hoogteverschil zorgt voor een leuk effect en de gouden randjes, love it!

Nr. 8
display 8

Leg je kettinkjes liever in vakjes neer dan dat je ze ophangt? Hier kun je maar liefst 36 stuks in kwijt.

Hopelijk hebben jullie wat inspiratie kunnen opdoen!

Comments

There are no comments yet.

Leave a comment