Herfst & winter trends 19/20

Share

De herfst komt er weer aan en dat betekent, toffe trends zoals; Biker boots, pearls & dierenprint! Maar wat is nu eigenlijk de herfst trend van 2019? Dat lezen jullie in deze blog. 

Wij bij Boho-Beach hebben ons flink verdiept in de herfst/winter trends van 2019/2020. Sommige oude trends en looks komen weer helemaal terug en bij sommige looks denk je misschien ‘dat had ik nooit verwacht.’ 

De meest opvallende herfst trend van dit jaar vonden wij de luipaardprint. Al seizoenen lang is deze print duidelijk aanwezig geweest. De dierenprint wordt gezien als het nieuwe zwart, onmisbaar in jouw garderobe dus! 

Als we het dan toch over het nieuwe zwart hebben, laten we dan is doorkijken naar een ander opvallende maar ó zo’n leuke trend. De gothic look is weer helemaal terug! Zwart, zwart en nog eens zwart, maar dan in verschillende materialen. Denk aan bijvoorbeeld: leer, kant, denim. Maar ook accessoires zoals riemen of vette biker boots! 

Dat even over de kleding trends, nu door naar ons lievelings-onderdeel; sieraden! 

Op gebied van sieraden verandert er elk seizoen natuurlijk ook een hoop. Gaan we deze keer voor lange oorbellen? Dikke chains? Gekleurde hoops of toch voor schattige studs? 

Dit seizoen staat in het teken van lang, opvallend en asymmetrisch! Je weet je nu misschien niet zo snel voor te stellen wat dit precies inhoudt maar één ding is zeker, haal je glamour maar uit de kast! 

Oorbellen gemaakt van glinsterende snaren, diamanten en kwastjes. Dat is wat gaan zien deze herfst en winter. 

Hoops komen ook weer terug, dit keer allesbehalve basic. De ringen die we hebben gespot op de catwalk zijn behoorlijk uitgebreid. Van oorbellen versierd met kralen tot aan brede gouden hoops. Boho-chique oorbellen zijn dus niet te missen. 

Buiten de grote, lange en opvallende oorbellen is het ook weer helemaal in om te gaan mixen en matchen met je jewelry! Denk dan aan dezelfde bedeltjes aan je oorbellen en kettingen. Of houdt een earparty met verschillende hoops.

Binnenkort komt onze herfstcollectie online! We kunnen niet wachten om jullie weer de leukste on trend items aan te bieden. Aan welke trend moeten we zeker meedoen? 

Comments

There are no comments yet.

Leave a comment