Office tour

Share

Zoals beloofd, zouden we jullie nog een kijkje geven in ons kantoor! Lees snel verder om te zien waar wij jullie sieraden maken :).

Dit is mijn favoriete hoekje op kantoor! We hadden dit plekje ”over”, dus besloten we om er een soort woonkamertje van te maken.

Deze heerlijke stoel komt van de Xenos, verder hebben we het leuk aangekleed met een toffe plant en handige plankjes aan de muur. Of ja, de plankjes zien er handig uit, maar zijn al een paar keer naar beneden gevallen…

Hier nog even een close-up van alle spulletjes waarmee we deze hoek hebben aangekleed!

Als je binnenloopt, is dit het linkergedeelte van ons kantoor. Hier staan 4 enorme bureaus en hier maken we alle sieraden! Ons atelier-gedeelte dus :).

En als je doorloopt, kom je bij de fine jewelry rekjes uit. Ook staat hier het hok van Lola, ons kantoor konijntje! Mega gezellig, we zijn namelijk elke dag wel op kantoor.

En het rechtergedeelte, achter de woonkamer-hoek, is ons kantoorgedeelte. Hier hangt onze sieradenwand met onze complete collectie. Een bureau waar ik zelf altijd aan zit als ik geen sieraden aan het maken ben. En nog een bureau waar alle bestellingen worden ingepakt.

Kun je je voorstellen dat al die bureaus vaak bomvol spullen liggen, oeps.

En als je binnenkomt is rechts nog een deur naar een magazijn! Hier even een foto van een stellage met bakjes sieraden. De rest van het magazijn hebben we je even bespaard, is namelijk 9 van de 10 keer een bende. Nog een spiegel die we hebben opgehangen tegen de wand.

En hier nog een overview van een groot gedeelte van ons kantoor! Helemaal aan de voorkant hebben we nog onze koelkast staan, borden/bestek/bekers en onze voorraad eten haha.

Mochten jullie nog vragen hebben waar bepaalde spullen gekocht zijn, laat het ons even weten!

Comments

There are no comments yet.

Leave a comment