Verzenden en retourneren

VERZENDEN

LET OP: DOOR DE HUIDIGE CORONACRISIS, IS ER BIJ POSTNL SPRAKE VAN EEN VERTRAGING. HET KAN DUS VOORKOMEN DAT JE PAKKETJE NIET METEEN DE VOLGENDE DAG GELEVERD WORDT.

Alle bestellingen worden binnen 1-4 werkdagen verzonden. Als het eenmaal verzonden is, komt het vaak de volgende werkdag binnen als je in Nederland woont. Bestellingen naar België zijn vaak 3 dagen onderweg.

PostNL bezorgd post van dinsdag t/m zaterdag. Soms komt het voor dat een bestelling na 5 werkdagen nog steeds niet bezorgd is. Laat het ons even weten via info@boho-beach.nl of Instagram DM (@bohobeachnl), dan gaan we het meteen voor je uitzoeken en oplossen. 

Binnen Nederland bedragen de verzendkosten €1,95 euro. Bij bestellingen buiten Nederland rekenen we €2,95 voor de verzending.

RETOURNEREN

LET OP: SAMPLE SALE ITEMS MOGEN NIET GERETOURNEERD WORDEN, DIT IVM DE DONATIE AAN HET RODE KRUIS.

Ben je niet tevreden over een besteld artikel? Of wil je het retourneren om een andere reden? Natuurlijk is dat geen probleem! Je kan een sieraad retourneren tot 14 dagen na ontvangst van het sieraad. 

De retourzending is voor eigen risico en eigen rekening. Eigen risico houdt in dat Boho-Beach niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen.

Belangrijk: het sieraad mag niet gedragen zijn, passen mag natuurlijk wel! Mochten we een sieraad beschadigd ontvangen, dan zullen we de waarde van de terugbetaling moeten verlagen, afhankelijk van de schade. We raden daarom aan om het sieraad zorgvuldig te verpakken.

Gepersonaliseerde sieraden, oorbellen, flared broeken (=maatkleding) en haaraccessoires kunnen NIET geretourneerd noch geruild worden.

Stuur een e-mail naar: info@boho-beach.nl met daarin je naam en ordernummer en het product wat je zou willen retourneren. Via de mail geven we je het adres waar de retour heen gestuurd mag worden.

Als we de retourzending hebben ontvangen, betalen we het bedrag binnen een week terug. LET OP: de kosten om een artikel te retourneren zijn voor eigen rekening