Verzenden en retourneren

VERZENDEN

Alle bestellingen worden binnen 5 werkdagen verzonden. Als het eenmaal verzonden is, komt het vaak de volgende werkdag binnen als je in Nederland woont. Bestellingen naar België zijn vaak 3 dagen onderweg.

PostNL bezorgt post van dinsdag t/m zaterdag. Soms komt het voor dat een bestelling na 5 werkdagen nog steeds niet bezorgd is. Laat het ons even weten via info@boho-beach.nl, dan gaan we het meteen voor je uitzoeken en oplossen. 

Binnen Nederland bedragen de verzendkosten €1,95 euro. Bij bestellingen buiten Nederland rekenen we €2,95 voor de verzending.

INTERNATIONAL SHIPPING

Within 5 working days we will ship your order. The shipping time depends on the country. Parcels to other EU countries will often take around 4 days to one week to arrive. You can always email us for more info.

RETOURNEREN

Ben je niet tevreden over een besteld artikel? Of wil je het retourneren om een andere reden? Natuurlijk is dat geen probleem! Je kan een sieraad retourneren tot 14 dagen na ontvangst van het sieraad. 

De retourzending is voor eigen risico en eigen rekening. Eigen risico houdt in dat Boho-Beach niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen.

Belangrijk: het sieraad mag niet gedragen zijn, passen mag natuurlijk wel! Mochten we een sieraad beschadigd ontvangen, dan zullen we de waarde van de terugbetaling moeten verlagen, afhankelijk van de schade. We raden daarom aan om het sieraad zorgvuldig te verpakken.

Stuur een e-mail naar: info@boho-beach.nl met daarin je naam en ordernummer en het product wat je zou willen retourneren. Via de mail geven we je het adres waar de retour heen gestuurd mag worden.

Als we de retourzending hebben ontvangen, betalen we het bedrag binnen een week terug. LET OP: de kosten om een artikel te retourneren zijn voor eigen rekening